Gašper Dobaj

Gašper Dobaj – kadetski vratar Celja

“Moja zgodba z aktivno vodo Svetla® s povišano vsebnostjo energije je podobna zgodbi drugih športnikov, ki so jih pestile težave z mononukleozo in energijskim primanjkljajem, ter izčrpanostjo oz izgorelostjo. Ko so mi dijagnosticirali mononukleozo – virusno okužbo, za katero kakih posebnih zdravil ni, so mi prijatelji priporočili, da poleg počitka in redne kontrole krvi in encimov v jetrih, opravim še meritev energije in se odločim za pitje vode Svetla® v kombinaciji z vodo Dana®. Počivanje, redni nadzor pri mojem zdravniku in pitje vode Svetla®, mi je omogočilo zelo hiter povratek na rokometni parket.”

Gašper Dobaj
Gašper DobajKadetski vratar rokometnega kluba Celja
Kristina Novak

Kristina Kovak – slovenska teniška šampionka

“Treniranje tenisa na vrhunski ravni, je energijsko zelo zahtevno. Že nekaj let treniram razmeroma veliko in s primerno visoko intenziteto. Navkljub temu, da sem povsem zdrava, da pazim kaj jem, kaj pijem in koliko jem in pijem, sem se na treningih, zlasti v letnem času, na soncu, velikokrat počutila izčrpano, in “na robu”. Ko sem od Grege Žemlje izvedela za vodo Svetla® in meritve energije, sem si najprej dala izmeriti energijo in potem pričela redno piti vodo Svetla® v kombinaciji z vodo Dana®, najmanj 2L na dan. Ob rednem pitju kombinacije vode Svetla® in Dana®, mi meritve praviloma kažejo preko 35000 enot energije, kar je nekaj časa bil rekord med mladimi športniki. Počutim se zelo dobro in vodo Svetla® v kombinaciji z vodo Dana® priporočam, tako, kot preventivo proti izgorelosti in energijskem primanjkljaju, kot tudi splošno vsakomur, ki bi rad v tistih 80% vode, ki jo vsebuje naše telo, imel zdravo naravno mineralno vodo, s povišano vsebnostjo energije. Ni vseeno kaj in koliko pijemo.”

Kristina NovakSlovenska teniška šampionka
Klemen Bauer, slovenski biatlonski reprezentant

Po dveh mesecih s Svetlo® pričel trenirati in ujel sezono

“Ob koncu prejšnje sezone sem se nenadoma počutil zelo slabo. Čutil sem izgorelost, izčrpanost in tako velik energijski primanjkljaj, da nisem mogel normalno trenirati. Po opravljenih podrobnih preiskavah so mi dijagnosticirali mononukleozo, za katero je značilno povišanje vrednosti številnih parametrov v krvi povezanih z jetri in drugimi organi. Vsak teden sem delal analizo krvi in meritve energije. Takoj po pričetku pitja kombinacije vode Svetla® in Dana® so se povišane vrednosti pričele tedensko razpolavljati. Kmalu sem lahko pričel trenirati in tako mi je uspelo ujeti pričetek nove sezone popolnoma pripravljen. To je fantastično, saj sem se že bal, da jo bom moral izpustiti. Klemen Bauer, S pravočasnim pričetkom pitja vode Svetla® in Dana® ujel začetek sezone”.

Klemen BauerBiatlonec, reprezentant Slovenije
Grega Žemlja

Grega Žemlja – slovenski teniški reprezentant

“Včasih sem vsak trening moral povsem prilagajati počutju, kar pomeni , da sem intenziteto moral znižati zaradi energijskega deficita. Pa saj še danes, a ne v taki meri, saj mi danes merijo 34000 enot energije, pred Svetlo® pa komaj 14000. Ko sem pred dvema mesecema dva dni trdo treniral, sem dva dni potem ležal doma, ker sem bil brez moči. Zdaj tega ni več,” je vesel, ker se je stanje fenomenalno izboljšalo. Še več – prvič po letu 2013 je odigral tekmo s petimi seti…Pijem krepko več kot 2 litra kombinacije aktivirane naravne mineralne vode Dana® (Svetla®) in naravne mineralne vode Dana® vsak dan”.

Grega ŽemljaProfesionalni igralec tenisa, reprezentant Slovenije